GAVDI

Förtroende och partnerskap

Gavdi har byggt upp ett fint rykte hos våra kunder, SAP och partners med ett djup av tillförlitlighet, förtroende och partnerskap. Vi har byggt upp detta rykte genom att skapa långvariga samarbeten med våra kunder där vårt stöd sträcker sig långt utöver “Go-Live” och under hela kontraktstiden.

Som ett resultat av detta har Gavdi vuxit till över 250 anställda i 13 länder, och erbjuder total hantering av din personalstyrka inom en mängd olika molnlösningar inklusive HR, Lön, ärendehanteringssystem (ServiceNow), Tid & Frånvarohantering och Resa & utgiftshantering.

KONTAKTA FÖRSÄLJNING

VILKA ÄR GAVDI

Personalägt företag

Gavdi Group är ett medarbetarägt företag med ett stolt arv och ett enastående rykte för att leverera prisbelönta HR-lösningar byggda kring hantering av medarbetarprocesser och upplevelser – HXM.

Ända sedan vi öppnade vårt första kontor år 1999 i Köpenhamn, Danmark, har vi öppnat kontor i 13 länder i EMEA-regionen, levererat lösningar i över 100 länder världen över och fortsätter att utvecklas genom kontinuerlig innovation och oöverträffad leverans.