3 Steps to Cloud

En accelereret implementeringsstrategi til din HR transformation

Gavdi´s 3 Steps to Cloud er en realistisk og omkostningseffektiv tilgang til din HXMNOW implementering. Metoden anvender branchens førende praksis med et raffineret sæt værktøjer og processer, der resulterer i optimal udnyttelse af projektressourcer, der gør at vi kommer i mål med projektet og kunden opnår forretningsmæssige fordele.

HXMNOW er designet til, at kunne køre et fuldt implementeringsprojekt på kun 10 uger, fordelt på de følgende 3 faser:

Align

3-4 uger

4 stadier der sørger for, at du bliver fortrolig med HXMNOW systemets processer og funktionalitet

 1. Project Prepare
 2. Alignment Workshop
 3. Integration Design
 4. Finalise Design

Kunde Klar til Godkendelse

Realise

3-4 uger

4 stadier der fokuserer på at tilpasse dit HXMNOW system til det ønsket setup. Systemet er nu klar til at blive sat i produktion.

 1. Finalise Solution
 2. Validation Workshop
 3. Data Migration
 4. User Acceptance Test

Løsning Klar til Godkendelse

Deploy

3-4 uger

4 stadier der har fokus på at få dit system klar til Go-live.

 1. Readiness Check
 2. Execute Cut-Over
 3. Go-Live
 4. Hypercare and Support

Produktion Klar til Godkendelse

Hvorfor 3 Steps to Cloud?

Vores gennemprøvede metode tager udgangspunkt i en omkostningseffektiv tilgang til implementering af SAP SuccessFactors.

Vi tilbyder en accelereret, nem og risikofri måde at implementere SAP SuccessFactors på, hvilket giver et hurtigere afkast på din investering.

Med HXMNOW er organisationer i stand til at gøre brug af de nye processer inden for kort tid, med uovertruffen support fra Gavdi, der sikrer at de altid er opdateret og relevante.

croses

Hurtig ROI

Implementering af en Cloud løsning bør være simpel, hurtig og effektiv, så din virksomhed kan få et hurtigt afkast på sin investering.

Bedste praksis

HXMNOW leverancen er baseret på kerneprincipperne af 3 Steps to Cloud. Kombinationen af et prækonfigureret system i verdensklasse, vores leveringsmetode og prisvindende support er kernen af alle vores implementeringer.

Prækonfigureret

Vi har brugt vores omfattende erfaring, baseret på over 500 succesfulde SAP SuccessFactors projekter til, at prækonfigurer en løsning, der nemt og hurtigt kan implementeres – Vi kalder den HXMNOW.

Prisbelønnet Metode

HXMNOW implementeres med den prisbelønnede Gavdi-metode, 3 Steps to Cloud – en hurtig og omkostningseffektiv implementering baseret på bedste praksis.

3 Steps to Cloud

En accelereret implementeringsstrategi til din HR transformation

En implementeringsstrategi, der gør konfiguration simple og reducerer projektomkostningerne sammenlignet med en traditionel implementering.